Hoe de Iguazu watervallen in Argentinië te zien

De watervallen van Iguazu in Argentinië zijn een ongelooflijke verzameling van verschillende watervallen, de een naast de ander, in een frontlijn van bijna 3 kilometer lang. De Iguazu watervallen zijn een van de meest spectaculaire watervallen ter wereld, omgeven door een indrukwekkend geluid van water, het oorverdovende gebrul is onvergetelijk! Je kunt ze zien.

Iguazu watervallen aan de Argentijnse kant

De Iguazu watervallen in Argentinië zijn de fantastische kant van de show. U bevindt zich boven 275 watervallen, en het debiet is indrukwekkend, afhankelijk van het seizoen! Via de loopbrug kunt u de Garganta del Diablo oversteken, en douches zijn gegarandeerd! Het park heeft kleine treintjes waarmee je vanuit alle hoeken kunt reizen. Je voelt de veramerikanisering in deze plaats, het mist authenticiteit. De coatis op deze site leiden de mensen af, maar wees voorzichtig met je tassen, ze vervangen de gebruikelijke zakkenrollers!

Waar bevinden de watervallen zich ?

De Iguazu-watervallen in Argentinië bevinden zich niet in Puerto Iguazu zelf, maar kunnen worden bereikt met een korte busrit vanaf het centraal station. Daarom is het noodzakelijk om met de lokale bus naar het busstation te reizen. Vanaf daar gaan er om de 15 minuten verschillende bussen naar de waterval. Het staat u ook vrij een taxi te nemen, maar de prijs kan duur zijn. Deze omnibus terminal is ook het vertrekpunt voor de bus naar de waterval, maar dan aan de Braziliaanse kant.

Tips voor een bezoek aan de Iguazú-watervallen in Argentinië

Voor het bezoek, moet je de drukte vermijden. Om dit te doen, is het het beste om vroeg op te staan. U kunt gaan van maandag tot vrijdag, en zorg ervoor dat het geen feestdag of een Argentijnse feestdag is. Rekening houdend met de invloed van de toeristenstroom en het daglicht, is de ideale route om de Iguazu watervallen te bezoeken: eerst de overpass en dan de underpass nemen. Als St. Martin's Island toegankelijk is, kunt u er komen vanaf het einde van de onderdoorgang. Als u meer tijd hebt, kunt u een wandeling maken naar Sendero Macuco, die u langs een kleine waterval in de jungle voert. Tot slot, het hoogtepunt van het programma: de Garganta del Diablo. Als u vanaf dit pad vertrekt, ziet u misschien niet veel vanwege het zonlicht dat weerkaatst in de mist die door de waterval wordt gecreëerd. Voor vervoer moet u weten dat er veel bedrijven zijn die hun diensten aanbieden, u kunt een bus nemen van een bedrijf om de ingang van de Iguazu watervallen te bereiken vanaf de terminal in Puerto Iguazu. Om van Buenos Aires naar Iguazu Falls te gaan, heeft u de vrijheid om een binnenlandse vlucht te nemen, probeer het te controleren op de vluchtvergelijker. Anders, als u meer tijd hebt, zijn er ook bussen die u om 17 uur kunt nemen (bij voorkeur).

Plan du site