Den Haag, een weelderige stad gebouwd aan de Noordzeekust

Wie kent Den Haag niet! Een legendarische stad in Nederland die vooral de moeite waard is om te ontdekken tijdens een bezoek aan Nederland. Een 100% gegarandeerde vakantiebestemming! Den Haag in Nederland is een geweldig alternatief als u de stress van alledag achter u wilt laten en een paar onvergetelijke momenten met uw gezin wilt doorbrengen.

Den Haag in Nederland, een toeristische bestemming aan zee

De stad Den Haag in Nederland onderscheidt zich door haar fantastische geografische ligging. In feite is het pas ontstaan aan de kust van de Noordzee. Bovendien is het Scheveningse strand een van de populairste stranden van Nederland. Dit strand is ook een echt paradijs op aarde met zijn eindeloze zandvlakten en een inspirerende zonsondergang. De beste golven wachten op de surfliefhebbers, en er zijn veel surfclubs met bars en mooie strandpaviljoens in de buurt. Nog beter is dat het water van de Haagse Zee warm is, zelfs in de winterperiode, dankzij de warme Golfstroom.

Een rijke stad met ontelbare bezienswaardigheden

Het centrum van Den Haag in Nederland staat vol met historische monumenten. Daartoe behoren de Kunsthaag, de Gevangerpoort en het Escher Museum in het Paleis. Er is zelfs een museum voor kinderen, de Louwman Musea. Maar wat Den Haag uniek maakt, is de aanwezigheid van het Vredespaleis binnen zijn muren. Dit is het centrum van het Internationaal Gerechtshof van de Verenigde Naties.

Vrijetijdsbesteding voor een onvergetelijke vakantie

Als u van plan bent om uw vakantie met familie of vrienden in deze badplaats door te brengen, zult u niet teleurgesteld worden! De stad Den Haag in Nederland zit vol spannende activiteiten voor alle smaken en leeftijden. Als u van watersport houdt, zijn de golven van het strand perfect geschikt voor surfpartijen, windsurfen, waterski├źn of motorbootvaren. Kinderen kunnen zich uitleven op de grote zandbak en de waterspeelplaats die het strand biedt. Het hele gezin kan ook genieten van het reuzenrad om de hele stad en de horizon van het strand te zien. Als u een fietser bent, is Den Haag een eldorado voor u. Er is 32.000 km aan fietspaden beschikbaar. U kunt de schoonheid en het prachtige landschap van de stad ook op de fiets verkennen. U kunt ook gaan wandelen op de wadden van de Waddenzee. Het landschap van duinen en polders zal u een warm welkom heten. Bovendien heeft dit natuurgebied, dat gekenmerkt wordt door eb en vloed, een zeer rijke fauna en flora. Tot slot kunt u een bezoek brengen aan Madurodam, een verbazingwekkende miniatuurstad met hyperrealistische maquettes.

Plan du site